Eefje Melssen

Over Eefje Melssen

Hoi, ik ben Eefje Melssen. Twintig jaar werkte ik in onderwijs en welzijn aan een samenleving waar iedereen mee mag en mee kan doen. Omdat ik alles leuk vond en niets wilde missen, was ik altijd bezig. Ik stond nooit stil om te genieten van de wereld om me heen. Ook vergat ik pijn en verdriet te voelen. Altijd doorgaan, dat was mijn kracht.

Een verkeerde jobkeus zette mijn leven op pauze. Een perfecte pauze op het juiste moment; ik kreeg de tijd om naar mijn intuïtie en onderbuikgevoel te luisteren. Door middel van yoga in de buitenlucht, mindful hardlopen en natuurwandelingen, vond ik mezelf terug. Ik ervaar nu meer rust, zit beter in mijn vel en heb meer energie.

Dat gun ik jou ook.

Over Aanzet

Met mijn bedrijf Aanzet kies ik voor plezier, uitdaging en afwisseling. Wandelcoaching en samen buiten bewegen combineer ik met opdrachten in onderwijs en welzijn.

Als wandelcoach help ik vrouwen met een groot zorghart de balans, rust en energie terug te vinden in hun vaak drukke leven. Zij vragen vaak veel van zichzelf en zorgen graag voor een ander. Dan liggen keuzestress, burn-out en depressie op de loer. Met een wandeling of een serie gesprekken in de buitenlucht kunnen we negatieve gedachten omzetten in positieve.
Ik voel me speciaal verbonden met vrouwen met een onvervulde kinderwens. Met liefde help ik zoeken naar manieren om hun leven zinvol in te richten.

Speciaal voor families, groepen of teams bied ik samen buiten bewegen aan. In een bosrijke omgeving combineren we wandelen of rennen met een vleugje mindfulness en beetje bootcamp. Sportief, verrassend en uitdagend voor iedereen.

Binnen Project Aanzet ben ik beschikbaar als kwartiermaker, coordinator, organisator, coach, studentbegeleider, social worker of creatief denker. Mijn kracht is om op vlot en in korte tijd een aanzet te maken en een netwerk op te bouwen en te verbinden. Ik ben creatief met middelen, tijd en oplossingen en ik heb altijd oog voor (talenten van) de ander.

Bel, mail of app

Professional Coaching & Leiderschap / wandelcoaching

De opleiding Professional Coach & Leiderschap van het Coach Center in Den Haag geeft me een stevige basis in transactionele analyse, neurolinguïstisch programmeren en systemisch werken. Aangevuld met een praktische training wandelcoaching van het Atma Instituut in Amersfoort.

Social Work

Opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming aan de HAN in Nijmegen gecombineerd met 20 jaar ervaring als social worker in uiteenlopende functies bij verschillende welzijnsorganisaties in stad en dorp.

Onderwijsbevoegdheid

Opleiding Leraar Gezondheidszorg en Welzijn aan de HAN in Nijmegen. Ervaring als docent op het VMBO en studentbegeleider op het ROC. Opgenomen in het register CRKBO als gecertificeerd docent.