Wandelcoaching

Naar buiten!

Als wandelcoach in de gemeenten Gemert-Bakel, Mill & Sint-Hubert, Sint Anthonis en Boekel help ik je om je leven weer in balans te brengen. Daarvoor gaan we naar buiten. De natuur brengt namelijk stilte, die doorwerkt in de rust en ruimte in je hoofd. Hierdoor kom je dichter bij jezelf, denk je weer helder en maak je makkelijker keuzes.

De natuur relativeert, biedt inspiratie en stimuleert de creativiteit. Door gebruik te maken van natuurmetaforen, help ik je tot nieuwe inzichten te komen. Ik loop naast je, zo kun je praten zonder blokkades. Je blik is naar voren gericht. Dit geeft ruimte. Wandelend komen onderwerpen of vraagstukken waarin je vastzit letterlijk in beweging.

  • In beweging

  • De natuur in

  • In weer en wind 🙂

Voor wie is het?

Je hebt een zorghart, je zorgt eerst voor de ander voordat je aan jezelf denkt. Je bent ambitieus, maar je voldoet niet aan je eigen verwachtingen. Misschien word je overweldigd door alle keuzemogelijkheden die het leven je biedt. Of je droomt van een gezin, maar dat laat op zich wachten. Dan kan bewegen in de natuur met een wandelcoach je helpen. Ik bied een (natuurlijke) rem, een ander perspectief en een rustmoment in het bos, zodat jij uiteindelijk je balans kunt terugvinden.

Door samen buiten te bewegen wil ik je helpen mentaal en fysiek los te komen van je dagelijkse routine. Je wordt je bewust van je lichaam en denkprocessen. Die breng je beide letterlijk weer in beweging. Daardoor ervaar je minder stress, krijg je meer energie en zit je lekkerder in je vel. Je creëert de ruimte in je hoofd die nodig is om keuzes te maken, zodat je een nieuwe weg kunt inslaan.

  • Je bent op zoek naar balans

  • Je wilt minder stress en meer energie

  • Je wilt tijd en aandacht voor jezelf

Coaching is maatwerk

Wat past bij jou?

Welke aanzet werkt, dat is voor iedereen anders.
De een heeft genoeg aan een ommetje, een ander is gebaat bij een traject of een regelmatige ontmoeting. In een (telefonisch) kennismakingsgesprek bepalen we welke aanpak aansluit bij jouw behoeften. Een wandelsessie duurt ongeveer 75 minuten. Lees hieronder meer over de verschillende mogelijkheden. Heb je vragen of specifieke wensen, neem dan gerust contact met me op.

Ommetje

sloot en zon

1 keer | 45 min | €50

Wil jij ook ervaren wat wandelcoaching jou oplevert? Graag loop ik een keertje met je mee ter kennismaking. Al wandelend maken we een aanzet naar jouw doel of verlangen.

Aanzet traject

Wandelcoaching Eefje Aanzet

6 keer | 75 min | €600

Graag loop ik een stukje van je leven met je mee. Samen onderzoeken we de weg naar jouw doel of verlangen. Laat de natuur je inspireren en kom los van routines.

Elk seizoen

Wandelcoaching Eefje Aanzet seizoen

4 keer | 75 min | €400

Elk seizoen gaan we samen op pad. Samen onderzoeken we de weg naar jouw doel of verlangen. Laat de natuur je inspireren en kom los van routines.

Waar wandelen we?

Individuele wandelcoaching kan overal buiten plaatsvinden, ongeacht het weer. Zelf wandel ik graag in de natuur rond Gemert-Bakel. Ook de bossen in de omgeving van Kasteel Tongelaar in Mill, De Kuilen in Langenboom of De Heksenboom in Sint Anthonis zijn heel geschikt voor een wandeling. Je kunt natuurlijk ook zelf een locatie (in de regio) kiezen waar jij je op je gemak voelt, als het maar buiten is, het liefst in de natuur.

Waar jouw pad ook heen leidt, Aanzet wandelt met je mee.

Ik wil wandelcoaching

Financiële tip

Je kunt op verschillende manieren de kosten voor coaching vergoed krijgen. Onderzoek welke mogelijkheid bij jou past. Ik help je graag op weg met een link of een offerte.

Via je werkgever

Veel werkgevers hebben een budget voor ziektepreventie, opleidingskosten en persoonlijke/professionele ontwikkeling. Overleg eens met jouw leidinggevende welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Via de belasting

Particulieren kunnen kosten voor coaching en loopbaanbegeleiding van de belasting aftrekken. Deze kosten worden gezien als studiekosten en scholingsuitgaven. Voor meer informatie verwijs ik je naar de Belastingdienst.

Als ondernemer

Voor zelfstandige ondernemers zijn kosten voor coaching en loopbaanbegeleiding aftrekbaar voor de Belasting als bedrijfskosten.