Project Aanzet

Wat heb ik te bieden?

De afgelopen twintig jaar heb ik mooie verbindende functies mogen uitvoeren voor verschillenden welzijnsorganisaties in een vaak multiculturele omgeving. Hiervan heb ik met volle teugen genoten. Ook mijn kennis en vaardigheden zijn aangescherpt, waardoor ik een betrouwbare, goed georganiseerde en kundige sociaal werker ben geworden. Tevens heb ik een onderwijsbevoegdheid en ben ik opgeleid tot coach. Ik blink uit in netwerken, verbinden en doorpakken.

Mijn interesse in mensen en hun drijfveren, maar ook de drang naar uitdaging en avontuur, brachten me op breed uiteenlopende projecten en taken. Ik sta voor eigen kracht, kansen benutten en veerkracht vergroten. Daarnaast ben ik creatief met middelen, tijd en oplossingen. Dit alles komt samen in Aanzet, mijn eigen onderneming waarin ik projecten in onderwijs en welzijn combineer met wandelcoaching en teamactiviteiten.

Ben je nieuwsgierig geworden wat ik kan betekenen voor jouw organisatie?

Bijvoorbeeld:

Binnen Project Aanzet ben ik beschikbaar als kwartiermaker, coördinator, organisator, (wandel/team)coach, studentbegeleider, docent, social worker of creatief denker. Projecten zoals:
  • Als docent op ROC Ter AA in Helmond verzorgde ik in coronatijd een alternatief stageprogramma voor 1ste jaar studenten Onderwijs & Kinderopvang zonder stage. En begeleidde ik studenten met organiseren en plannen.

  • Na een aanbesteding heb ik voor welzijnsorganisatie Synthese in Horst de opdracht Maatschappelijke Begeleiding Statushouders opgepakt en gecoördineerd.

  • Op de ZomerCampus in Nijmegen gaf ik (creatief) Nederlands en Decor aan leerlingen (12-18 jaar) van de Internationale Schakelklas van het Pontem College.

  • Voor medewerkers van de zorginstelling SlowCare in Oss ben ik op aanvraag wandelcoach.