Eefje Melssen

Over Eefje Melssen

Hoi, ik ben Eefje Melssen. Twintig jaar werkte ik in onderwijs en welzijn aan een samenleving waar iedereen mee mag en mee kan doen. Omdat ik alles leuk vond en niets wilde missen, was ik altijd bezig. Ik stond nooit stil om te genieten van de wereld om me heen. Ook vergat ik pijn en verdriet te voelen. Altijd doorgaan, dat was mijn kracht.

Een verkeerde jobkeus zette mijn leven op pauze. Een perfecte pauze op het juiste moment; ik kreeg de tijd om naar mijn intuïtie en onderbuikgevoel te luisteren. Door middel van yoga in de buitenlucht, mindful hardlopen en natuurwandelingen, vond ik mezelf terug. Ik ervaar nu meer rust, zit beter in mijn vel en heb meer energie.

Dat gun ik jou ook.

Over Aanzet

Als wandelcoach wil ik vrouwen tussen de 30 en 45 jaar helpen om meer balans te vinden in hun leven, omdat zij vaak veel van zichzelf vragen. Dan liggen keuzestress, burn-out, angststoornis en depressie op de loer. Met een serie gesprekken in de buitenlucht kunnen we hun negatieve gedachten omzetten in positieve. Ik voel me speciaal verbonden met vrouwen met een onvervulde kinderwens. Hen help ik te zoeken naar andere manieren om hun leven zinvol in te richten.

Mindful Run en Mindful Walk zijn bedoeld voor mannen en vrouwen die zonder prestatiedruk wil werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam. Tijdens de oefeningen focussen we op de ademhaling en de kracht van het lichaam. Dat zorgt voor minder stress en meer energie. Mindful bewegen kan in een groep op elk gewenst niveau, maar ook individueel. Aanzet is aangesloten bij Mindful Run Nederland.

Bel, mail of app

Mindful Run & Mindful Walk

Aanzet heeft een licentie van Mindful Run Nederland voor de gemeentes Boekel, Sint Anthonis en Mill & Sint Hubert.

Professional Coaching & Leiderschap

De opleiding Professional Coach & Leiderschap van het Coach Center in Den Haag geeft me een stevige basis in transactionele analyse, neurolinguïstisch programmeren en systemisch werken.

Wandelcoaching

De cursus tot wandelcoach deed ik aan het Atma Instituut in Amersfoort. Atma onderschrijft een reflectieve manier van coachen waarbij de natuur en de omgeving benut worden.

Jij bent aan zet!

Dus, we gaan samen de natuur in: buiten bewegen, ook als het regent. De wereld past zich niet aan jou aan, dus we nemen haar zoals ze is. Samen zoeken we een manier om weer vooruit te kunnen. Of je nu kiest voor mindful run, mindful walk of wandelcoaching, we volgen een tempo dat aansluit bij jouw doelen en wensen.

Zo maken we samen nieuwe energie. Ik geef een aanzet, zodat jij de regie over je leven weer terug kunt nemen.

ik ben aanzet